bugün

entry'ler (6556)

spider man no way home

tam 1 ay sonra mcu'da yeni bir başlangıç yapacak film: multiverse. yeni fragman tam bir bomba. Imax'te izlemek lazım.

`https://www.youtube.com/w...SonyPicturesEntertainment`

shang chi and the legend of the ten rings

başarılı bir orijin filmi olmuş. diğer mcu filmlerini bilmeyen bu filmi izlerken hiç sıkıntı yaşamaz. birkaç gönderme hariç gayet de aksiyon filmi olarak bile izlenir. hikaye güzel ve akıcıydı. görseller çok başarılıydı. dövüş sahneleri ise çok estetikti. koreografi öyle zarif uygulanmış ki dövüş sahnesi mi bale mi izliyorum anlamadım.

iki tane de post credit sahnesi var bu arada. birkaç hafta sonra tekrar izlerim ben bu filmi. şehrinizde sinemalar açıksa mutlaka büyük ekranda izleyin.

trevor reyizi de özlemişiz be.

hawkeye

kasımda başlayacak mini dizi. black widow'un post credit sahnesinden konusu az çok ortaya çıktı. kate bishop rolünde de hailee steinfeld olacakmış. florence pugh da yelena olarak yine var tabii.

spider man no way home

17 aralık'ta çıkacak film. erken yeni yıl hediyesi. inşallah yasaklar olmaz da sinemada imax'te filan izleyebilirim çünkü fragmanı tam bir bomba.

`https://www.youtube.com/w...annel=MarvelEntertainment`

Allaaaaam, hangi bir ayrıntıya fangirllük yapsam bilemedim. JJJ'in sesine mi? dr. strange'e mi? green goblin'in bombasına mı yoksa dr. octopus'a mı? yoksa wandavision ile ilmek ilmek işlenen multiverse'ün açık açık başlamasına mı?

hala diğer spideyleri de görme umudumuz devam ediyor tabii. bu daha ilk fragman!

plajda 4 yaşındaki çocuğu taciz eden suriyeli

arkadaşlar lütfen suriyeli diyerek hedef göstermeyelim. ırkçılık oluyor bu. onlar bizim din kardeşimiz.

gereksiz duyar kasma işim bittiğine göre entry ye dönebilirim.

yakın zamanda benzerlerine daha çok rastlayacağımız çirkin olaylar silsilesinin halkalarından bir tanesi. lütfen afganları da alıp depolup gidebilirler mi artık? hatta mülteci aşıklarını yanlarında götürsünler. çiçek gibi ülke olur çıkarız.

sweet home

Kore menşeili netflix dizisi. Canavarli, bol kanlı, yer yer de insanı geren bir yapım. Her bölümde imagine dragons- warriors çalması da cabası. Çok basariliydi. Devamini sabirsizlikla bekliyorum.

bridgerton

Gossip girl ve jane austen bir araya gelince ne olur sorusunun cevabı olan hit dizi. 1 günde filan bitirdim. Devamıni beklemesi var şimdi.

derry girls

alttan alta siyaset işlenen, 5 dengesizin yer aldığı dizi. brooklyn nine-nine videoları izlerken bir sahnesine denk gelmiştim. bizim kızlar rahibe michael'ın odasındayken clare'in itiraf ettiği sahne. oradaki kısacık klipten bile bu dizinin harika olduğunu anladım. her bir karakter özenle seçilmiş cinslikte. rahibe michael ayrı bir cins. mimiklerinin ve laf sokmalarının hastasıyım. ama favorim michelle. zaten çoğu olay da michelle'in yüzünden oluyor. şimdilik altışar bölümden oluşan 2 sezonu bulunmakta. 2. sezon finalinde duygulandım.

irlanda aksanından nefret ettim ama.

get even

kitaptan uyarlama netflix dizisi. üstelik en sevdiğim tarzda. içi bomboş, insanı yormayan tarzda ama kendini ilgiyle izlettiren. pretty little liars, elite, control z, biraz breakfast club bir de gossip girl... hepsi harmanlanmış ve get even çıkmış ortaya. dün 1. sezonu bir oturuşta bitirdim. zaten yaklaşık 30 dakikadan oluşan 10 bölüm. izlemesi ve hazmı da kolay olunca bitti gitti. tavsiye ederim.

the boys

2. sezon çıkmadan 3. sezona yenilenen dizi.

the umbrella academy

2. sezonu gelmiş. klaus ve number 5 olmasa izlenmez. ölü olan ben bile diğerlerinin toplamından çok daha renkli ve ilginç bir karakter. klaus tam reyiz ya.

the old guard

baş rolünde charlize theron'un olduğu netflix filmi. theron, bir grup ölümsüz savaşçıya liderlik etmekte. yeterince amerikan aksiyon filmi izlediyseniz birçok olay örgüsünü kolayca tahmin edebilirsiniz. yine de izlenebilir, güzel bir film olmuş. tavsiye olunur.

cursed

izlerim demiştim ama izleyemedim çünkü bokum gibi bir yapım olmuş. zaten baş rolde olan katherine langford denen hatunu hiç sevmem. kristin stewart seviyesinde bir oyunculuğu var. ama arthur efsanesi ile ilgili olduğu için şans verdim ta ki arthur'u görene kadar. hay sizin yapacağıız işe sıçayım ya. pc olacaklar diye güzelim efsanenin de içine sıçmışlar. tam bir hayal kırıklığı. vaktinize yazık.

the rain

baş roldeki iki kardeş o kadar sevimsiz karakterler ki ilk bölümü bile bitiremedim. her sahnede ikisini de tokatlama isteğimi bastıramıyorum. yavşaklar. gece gece gereksiz yere atar yaptım bu malaklar yüzünden. anaları yerine bu salaklar ölselerdi, bir kayıp olmazdı.

the a list

başlarda çok tipik gençlik dizisi gibi gözüken, yer yer klişe olan ama sonradan açılan doğa üstü kategorisinde değerlendirebileceğimiz netflix dizisi. 13 bölümlük ilk sezonu bir oturuşta bitirdim. çok heyecanlı bitti sezon finali de. yeni sezonu merakla bekliyorum.

never have i ever

mindy kaling'in kendi hayatından esinlenerek oluşturduğu netflix dizisi. konusu oldukça tahmin edilebilir olmasına rağmen izlettiriyor kendini. dün bir oturuşta 10 bölümü de izledim. tavsiye olunur.

the boys

2. sezonu 4 eylül'de çıkacakmış. daha çok var yani. ama bomba gibi bir trailer patlattılar geçenlerde. kimse link paylaşmamış, bu dev hizmeti ben yapayım.

(bkz: https://www.youtube.com/watch?v=cVHwlqyMyhM)

billy butcher sen ne karizma adamsın be. homelander sen de yavşağın önde gidenisin. ama rolünün hakkını veriyorsun.

a discovery of witches

2. sezonu ne zaman çıkacak bunun? fantastik dizi pek severim. bu, rakiplerine oranla baya kaliteli bir yapım.

vampir profesör clairmont reyiz geri dön. özlettin.

warrior nun

netflix'in yeni fantastik türde dizisi. tapınakçıların kadın ve modern versiyonu gibi. melekler vs. şeytanlar filan.

the magic order

netflix'in dizisini yaptığı çizgi roman serisi. konusu ise, dünyayı doğa üstü tehlikelerden korurken bir yandan da günlük yaşamlarına devam eden büyü gücüne sahip 5 ailenin üyelerinin birer birer öldürülmesini ve bu ailelerin katili bulmaya çabasını içermekte. henüz yayınlanma tarihi ve oyuncular hakkında pek bilgi yok. ama ben izlerim. severim fantastik yapımları.

(bkz: https://www.imdb.com/titl...606904/?ref_=nv_sr_srsg_0)